19 feb. 2010

7 Mile Beach

Efter att ha investerat våra förmögenheter i skatteparadiset Georgetown, Grand Cayman, fick vi en taxiförare att köra oss till den berömda 7 Mile Beach, en paradisisk strand som rankas bland de 10 bästa stränderna i världen. Där har vi haft en fantastisk dag med sol och bad i det både perfekt tempererade och kolorerade vattnet.


För att sympatisera lite med er som är kvar hemma i snön och kylan passade vi på att besöka fartygets isrink för att se en konståkningsshow. Kontrasten från förmiddagens karibiska strandupplevelse till att några timmar senare sitta och titta på skridskoåkning var rätt markant kan man lugnt påstå.


Strax väntar en av veckans två "formal dinners" där vi förväntas klä upp oss aningen mer än vad vi annars gör.

I morgon Mexico. Hoppas ni inte snöar bort därhemma!






2 kommentarer:

  1. att jag väntade mig nästan att få se en lillebror nedgrävd i sanden a´la Gotland när jag skrollade ner de fina strandbilderna.

    SvaraRadera
  2. Nä,nä Maria!
    Sådana bilder kan bara Stormäster ta.
    För övrigt verkar detta vara en "de stora kontrasternas resa". Suveränt skildrad i ord och bild som vi följer praktiskt taget i realtid.
    Vilken kontrast även i detta avseende jämfört med den gamla goda vykortstiden. Då var de närstående intressenterna avhängda under långa perioder. Nu är vi påhängda hela tiden.
    Den tekniska utvecklingen är svindlande.
    Vilket paradis 7 Mile Beach verkar vara.
    Kramar
    Mammy H & Daddy C.

    SvaraRadera