17 feb. 2010

Ocho Rios

Ok, det där uppsprickande molntäcket såg vi inte röken av, utan möttes av ett duschliknande hällregn så fort vi klev av fartyget. Nu gjorde det i och för sig inte så mycket eftersom det är ungefär 25° i luften och regnet var så där härligt varmt som det bara är vid ett par sällsynta gånger hemma i Sverige om sommaren vill tillräckligt mycket.


Ocho Rios gjorde sig dessvärre inte från sin allra bästa sida i regnet. Vi tog en kort tur och konstaterade snabbt att marijuanaluktande rastafari-gatuförsäljare med krimskrams-stånd inte faller oss på läppen. Hälften av gänget tyckte att det fanns mer att upptäcka och stannade kvar, medan vi andra, fullständigt genomblöta gick ombord på fartyget igen för att lägga oss i en bubbelpool uppe på däck istället.

Nu hoppas vi på att Cayman Islands bjuder på sol i morgon.






1 kommentar:

  1. Vilka talande bilder. Toppen Daniel! Men beskrivningen av Ocho Rios i såväl ord som bild gör oss knappast sugna på att bosätta oss där. En udda upplevelse bör ju dock besöket där ha varit för er.
    Så får vi be ödmjukt om ursäkt för vår usla prognos angående guldregnet igår. Den doftade SMHI långa vägar. Det regnet, till skillnad från ert, torkade in helt och Anja höll på att köra ihjäl sig i störtloppet. Men hon överlevde mirakulöst och vem vet - kanske står hon på startlinjen ikväll igen.
    Som en följd av gårdagens allvarliga prognOSmiss har vi beslutat att korrigera vår prognOStiseringsmodell med omedelbar verkan och i fortsättningen basera den på redan timade händelser. Det bör öka vår träffsäkerhet till näranog 100 %. Men det förutsätter att vi har förmågan att se och höra rätt i mediabruset, vilket som bekant inte allltid är fallet.
    Vår nya testprognos säger att Tre Kronor slog Tyskland med 2-0 i öppningsmatchen i natt.
    Hoppas ni alla får en fin dag till sjöss och ett njutbart besök på Cayman Islands.
    Kramar
    M Hot & D Cool

    SvaraRadera