17 feb. 2010

Labadee

I dag har vi spenderat dagen i Labadee, Haiti. Solen har strålat från en nästan klarblå himmel och det har varit V A R M T och helt underbart för bleka vinterkroppar. Tack och lov har vi på ett mirakulöst vis klarat oss från att bränna oss.

Igår kväll njöt vi av en fantastisk fyrarättersmiddag på en av fartygets mer exklusiva restauranger där vi fick betala en kuvertavgift på 20 dollar. Annars har vi lite svårt att vänja oss vid att all mat är gratis dygnet om på massor av restauranger.

I morgon rapporterar vi från Ocho Rios, Jamaica.








3 kommentarer:

  1. Passa på att njut säger jag bara. Här i Stockholm bättras nämligen snötäcket på ytterligare. Har ni förresten funderat ut var ni ska bo när ni återvänt till Hufvudstaden? Om det kör ihop sig kan jag meddela att Elin lovat att bidra med madrassplats på Völundsgatan tills vidare. Ha det fortsatt gott! Kram /Johan

    SvaraRadera
  2. Ni har det jättemysigt och vi lider av guldfrossa. Har Gestbergman kollat med någon bartender om det går att få ett glas Ferry. Eller två.
    Det låter som om vi alla brottas med en del lyxproblem. Men dom är ju också till för att lösas.
    Positiva svenska nyheter från Vancouver: Både dam- och herrlaget vann sina öppningsmatcher i curling. Ferry är sinnessjukt rolig. Vad ska det bli av honom när han blir stor?
    Ikväll tar vi flera medaljer i störtlopp damer och sprint damer & herrar. Tro oss. Vi vet.
    Kramar
    MH & DC

    SvaraRadera
  3. Alltsedan vi läst Johans kommentar har vi oroat oss ofantligt för er bostadssituation vid hemkomsten. Vi befarar att Johan har planer på att åberopa besittningsrätt på er lägenhet.
    Men nu har vi kommit på en lysande lösning som gör att ni kan vara helt lugna och njuta fullt ut av ert strövtåg i Karibien.
    Gestbergman får, gratis och franko, låna vårt gamla torp så länge vi inte behöver det. Åtminstone april ut med tanke på den meterdjupa snön där.
    Det är väl generöst av oss. Eller hur?
    Kramar
    MH & DC

    SvaraRadera