26 feb. 2010

Miami = Art Deco

Äntligen har vi sett Miami i dagsljus och dessutom i strålande solsken. Vi har hunnit med att se en hel stadsdel proppad med Art Deco-arkitektur, shoppat och legat vid hotellets fantastiska pool. I morgon sista heldagen av semestern (solsken utlovas). Längtar inte hem, men saknar er!









5 kommentarer:

  1. Stackars Lotta!
    Hon ser så övergiven ut i sin solstol där på stranden. Kan ingen ta hand om henne? Är det hemlängtan kanske?
    Annars bor ni överdådigt ser vi. Magnifika bilder.
    Nu får ni mentalt börja ställa in er på vargavinter. Även om det tillfälligt är plusgrader i Stockholm idag så ska det återigen bli kallare i nästa vecka.
    Vi ser fram emot er hemkomst.
    Nu ska vi prova Amalaya till dubbelmarinerad oxfilé. Och nåde Daniel & Joakim om vi inte tycker om det. Då sitter vi här med ett odrickbart lager. Nåja, något litet offer kan vi väl tänka oss.
    Ha det så skönt sista dagen i paradiset.
    Mammy Hot & Daddy Cool.

    SvaraRadera
  2. Okej, det dög. Amalaya alltså. In fact, thats a heavy understatement. Så nu kan ni slappna av. Vinet var väldigt, väldigt gott. Klart bättre än Parador på sin tid. Det kommer knappast att finnas något av lagret kvar när ni kommer hem. Vi får beställa ett dussin nya. Hick!
    Skål tamejtusan!
    MH & DC

    SvaraRadera
  3. Skönt att höra att vi snart kan tvätta bort epitetet "lådvinsalkoholister" och ersätta det med "beställningssortimentsalkisar"!

    Kramar!

    SvaraRadera
  4. Ett lysande välfunnet epitet men något obekvämt och långt tycker vi.
    Är det okej om vi förkortar det till "bakisar"?
    Känns mera adekvat på lördagsmorgonen.

    Kramar från vinkramarna.

    SvaraRadera
  5. vinkramare...hmmm...känns som en rörelse jag skulle kunna sympatisera med.

    Bortsett från alla stora nationella framgångar vill vi gärna skryta med att vår Sara i dag vann en Debutanttävling för florister i Karlstad...hennes brudbukett var en 100 poängare enligt domarna....nu väntar SM i Göteborg i maj.

    SvaraRadera